Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر لزوم استفاده بهینه از زیرساخت های بندر لنگه در حوزه صادرات، واردات، ترانزیت و ایجاد ارزش افزوده تاکید کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانى سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد در نشست بررسی فرصت های توسعه بنادر غرب هرمزگان که با حضور مدیران ارگان ها، فعالان اقتصادی و مقامات محلی شهرستان بندر لنگه برگزار شد، اظهار کرد: تاریخ و پیشینه بندر لنگه با صنعت دریانوردی گره خورده است و باید برای توسعه بهتر و بیشتر این کانون مهم تجارت دریایی، روی مزیت های نسبی آن تمرکز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ساختار هر بندر برای توسعه متوازن باید با اجزای آن از جمله مساحت حوضچه، عمق آبخور اسکله، پسکرانه، عمق کانال دسترسی به بندر و مواردی از این قبیل تناسب داشته باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر بر لزوم استفاده بهینه از زیرساخت‌های بندر لنگه در حوزه صادرات، واردات، ترانزیت و ایجاد ارزش افزوده، گفت: پروژه‌هایی که برای توسعه زیرساخت ها و روبناها در این بندر در دست اقدام است باید با برنامه زمان بندی مشخص برای بهره مندی ذینفعان افتتاح شود.

راستاد با اعلام آمادگی در زمینه اعطای تسهیلات با نرخ سود صفر درصد به متقاضیان ناوگان مسافری و گردشگری در غرب هرمزگان، بیان کرد: حداکثر تسهیلات ممکن همراه با یارانه برای شناورهای تولید داخل در نظر گرفته می شود و برای حمایت از سرمایه گذاران مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: با ایجاد یک اسکله شناور گردشگری، مشکل ایمنی تردد مسافری و گردشگری از بندر مقام به جزیره لاوان مرتفع می شود و درعین حال باید پایانه دریایی مسافرت های بین المللی بندر لنگه در اختیار تمامی شرکت های کشتیرانی بخش خصوصی باشد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ضرورت و اهمیت بهبود وضعیت بندر چارک، خواستار همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و شیلات ایران با سازمان بنادر و دریانوردی شد و گفت: با توجه به مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی، در زمینه تامین اسکله های شناور تفریحی و گردشگری در این منطقه، مطابق با الگوی سایر مناطق استان هرمزگان اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

راستاد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه بندر کنگ گنجینه ای از معماری، تاریخ و میراث گران بهای دریانوردی است و موزه کم نظیری دارد، اظهار کرد: برای آن که نقش آفرینی این بندر تاریخی در حوزه تجارت دریایی تداوم داشته باشد، باید سازمان شیلات به عنوان متولی بندرگاه، مسائل مربوط به تعمیرات اساسی موج شکن غربی بندر را پیگیری و مرتفع کند و سازمان بنادر مجاز به ایجاد تغییرات در این بندرگاه نیست.

وی از پیگیری جدی این سازمان برای انجام مطالعات مربوط به "بازآفرینی تعامل شهر و بندر" خبر داد و گفت: با ایجاد پسکرانه مناسب و طراحی مسیر مستقل دسترسی به مجموعه بندر بازرگانی لنگه و اجرای مسیر کمربندی، می توان از مشکل ترافیک درون شهر کاست و به فعالیت های بندری سرعت بخشید.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: همچنین در بحث ایجاد انبارهای سرپوشیده، هانگارد و سردخانه دو مداره برای نگهداری کالاهای بالا و پایین صفر درجه، امکان حمایت سازمان بنادر با انعقاد قراردادهای BOT(ساخت، بهره برداری و انتقال) وجود دارد و در زمینه تامین تجهیزات بندری شامل جرثقیل، لیفتراک و کشنده نیز مشارکت با بخش خصوصی امکان پذیر است.

گفتنی است ناصر شریفی؛ نماینده مردم شهرستان های بندر لنگه، پارسیان و بستک در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، بیان کرد: دریا گرانیگاه و موتور توسعه مناطق ساحلی است و رونق گرفتن معیشت ساحل نشینان نیازمند توسعه زیرساخت های بندری است؛ بندر لنگه با فاصله ۷۸ مایلی از کشور امارات و بندر شیو با فاصله ۱۱۸ مایلی از قطر به عنوان نزدیک ترین مسیرهای دریایی به کشورهای همسایه جنوب خلیج فارس محسوب می شوند و با رونق گرفتن بنادر، اقتصاد شهری نیز پویاتر می شود.

وی ساخت اسکله تفریحی و مسافری در بندر لنگه را از جمله نیازمندی های این شهرستان عنوان کرد و گفت: مدیرعامل سازمان بنادر امروز خبر خوشی در خصوص ایجاد اسکله شناور مسافری برای بندر مقام اعلام کرد که جای تشکر فراوان دارد؛ در عین حال توسعه پایانه دریایی جهت ترابری مسافران کشورهای حوزه خلیج فارس و بندر کنگ به عنوان اولویت دیگر در راستای نقش آفرینی بیشتر سازمان بنادر در حوزه بنادر کوچک مطرح است. 

اله مراد عفیفی پور؛ مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته به منظور توسعه بنادر منطقه غرب هرمزگان و ایجاد زیرساخت های دریایی، بندری و گردشگری در جزایر این منطقه ارائه کرد و علی نیکویی؛ فرماندار شهرستان بندر لنگه نیز گرامیداشت یاد ‌و خاطره شهدای حادثه هواپیمای ایرباس، عدم وجود جاده کمر بندی را یکی از مباحث مهم که موجبات به وجود آمدن ترافیک در مسیر منتهی به بندر دانست.

وی افزود: با همکارهای صورت گرفته، خودروهای سنگین درون شهر به پایانه خودروهای خارج از شهر هدایت شده و با اعلام اداره بنادر ودریانوردی بندر لنگه و راهبری حمل ونقل پایانه ها به درون بندر هدایت می شود.

فرماندار شهرستان بندر لنگه همچنین ضمن ابراز قدردانی از خدمات سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه رونق بخشی به معیشت ساحل نشینان، خواستار فراهم شدن امکان تردد کشتی های بزرگ در بندر تجاری لنگه و لزوم ایجاد بندر خشک با توجه به عدم توسعه فیزیکی بندر و همجواری بندر تجاری لنگه با مرکزیت شهر شدو گفت: جایگاه ویژه این بندر و میزان بالای حمل و نقل کالا معیار مهمی در راستای تاکید بر توسعه یافتگی و افزایش پسکرانه بندر به شمار می آید.

در پایان این نشست شیبانی؛ مدیرکل گمرک لنگه با اشاره به توجه ویژه و حضور پررنگ مدیرکل بنادر هرمزگان در منطقه غرب هرمزگان، خواستار توسعه فضاهای نگهداری کالا و انبارها در بندر لنگه و فراهم شدن امکان پذیرش کشتی های کانتینری شد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمد راستاد بندر لنگه کشتی های کانتینری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳

بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ نگاهی به احکام بودجه 1403 در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از 31 هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید 70 درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود 700 میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.30 درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به 93 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

100همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود 100 همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز 19 میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال 1403 حدود  19  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

640 همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • تعطیلی بنادر مسافربری غرب هرمزگان
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • بنادر غرب هرمزگان به دلیل شرایط نامساعد جوی تعطیل شد