Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در راستای رفع نگرانی جامعه بازرگانان و فعالان صنعتی استان، در نشست کارگره تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور وزیر صمت برگزار شد، نگرانی های عمده فعالان اقتصادی، صنعتی و معدنی استان را تشریح کرد.

فریدون همتی شب گذشته(۲۳ آبان ماه) در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان که با حضور دکتر علیرضا رزم حسینی وزیر صمت و مدیران حوزه صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد، ضمن اشاره به مشکلات و چالش های پیش روی بازرگانان و سرمایه گذاران استان، خواستار رفع این موانع و تسهیل در امر صادرات و واردات کالا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نشست با بیان اینکه رفع تعهد ارزی صادرکنندگان خرد، یکی از مشکلات جدی بخش خصوصی و بازرگانان استان است، گفت: بیش از ۳۰درصد صادرات کنندگان استان در مقیاس کوچک صادرات می کنند و در قبال آن پول نقد یا ارز نقدی به ان ها پرداخت می شود که مجبورند ارز نقدی را از طریق راه های مختلف از جمله تهاتر  وارد کشور کنند.

وی افزود: این صادرکنندگان خواستار این هستند که دولت مکانی را برای تهیه ارز برای رفع تعهد ارزی آن ها تعیین کند.

استاندار هرمزگان، با اشاره به مشکل تأمین زمین برای سرمایه گذاران جدید در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و  فلزی خلیج فارس و لزوم ایجاد جذابیت برای سرمایه گذاری، گفت: محوطه موجود پرشده و سرمایه گذاران جدید آب بر که به هرمزگان مراجعه می کنند نیازمند زمین هستند که در راستای رفع این مشکل دو هزار و ۵۰۰ هکتار زمین به منطقه ویژه خلیج فارس ملحق شد و دیوار کشی آن نیز انجام شده اما برای ایجاد زیرساخت سرمایه گذاری های جدید، خواستار تصویب طرح تسطیح این اراضی در کارگروه ملی رفع موانع تولید هستیم.

همتی همچنین با بیان اینکه فعالیت های خوبی در راستای فعال‌سازی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان در طول سه سال اخیر شکل گرفته است، بیان داشت: معارض‌های محلی و محیط زیستی این منطقه مرتفع شده و با راه انداری اسکله اول بندر منطقه ویژه پارسیان توسط قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) و با تفاهمات درون استانی، محصولات این منطقه در قالب دو کشتی از بندر منطقه ویژه پارسیان ارسال شده ، در حالی که در گذشته از طریق بندر عسلویه  این کار انجام می شد.

وی عنوان کرد: بندر، گمرگ و اداره گذرنامه هم اکنون خدمات خود را به شکل سیار و پرتابل در این منطقه انجام می دهند اما تا زمانی که تغییر وتحول بین پیمانکار و کارفرما انجام شود، مصوبه قانونی کارگروه ملی رفع موانع باید از فعالیت در این بندر پشتیبانی کند.

همتی گفت: در شرایط جنگ اقتصادی باید تمامی ظرفیت های در مسیر دریایی را به کار بگیریم چرا که هم اجرای اصل مهم پدافند غیرعامل است، هم هزینه های تولید را کمتر می کند و هم صرفه اقتصادی برای صادر کننده ها دارد، که مجموع این ها رونق پارسیان و تسهیل صادرات را رقم خواهد زد.

استاندار هرمزگان با اشاره به مشکلات جدی شناورهای مسافری و باری در راستای تأمین قطعات، تصریح کرد: تأمین و خرید قطعات با ارز آزاد، ادامه فعالیت را برای صاحبان این شناورها سخت کرده و تقاضای شدید دارند که دولت باید نسبت به تخصیص یارانه یا ارز دولتی برای خرید قطعات اقدام عاجل داشته باشد.

وی افزود: ما از طرفی به‌خاطر شرایط اقتصادی مردم، اجازه افزایش نرخ را به شناورها را ندادیم و عملا" این صنعت که طی سالیان گذشته پویایی لازم را دارا و پررونق بوده و به نوعی زیرساخت اصلی گردشگری هرمزگان به‌ویژه در جزایر است، با مشکل جدی روبرو شده است.
 
همتی، تأمین سوخت شناورهای صیادی کوچک را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: برای تامین سوخت حدود ۱۰ هزار قایق که صیادان با سابقه هستند و به‌دلایل مختلف تا کنون موفق به اخذ مجوز از شیلات نشدند، با مشکل روبرو هستیم و خواستار اخذ مجوز تأمین سوخت از سوی کارگروه ملی رفع موانع برای تخصیص به قایق های صیادی مورد تأیید فرمانداری و شیلات، هستیم.
 
رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان، با بیان اینکه دولت بنگاه دار نیست، بار دیگر با اشاره به ضرورت ایجاد جذابیت برای سرمایه گذاری در هرمزگان، گفت: مدیران استانی به دنبال تحقق سرمایه گذاری جدید هستند اما برخی از مجوزهای واگذاری اراضی در استان منوط به کسب اجازه و تصویب هیئت مدیره در تهران است که متأسفانه در برخی مناطق مانند منطقه ویژه پارسیان چندین متقاضی سرمایه گذاری مراجعه کرده‌اند اما بنا به تشخیص هیئت مدیره و به دلیل قیمت گذاری هایی که صورت گرفته، سرمایه گذار از ادامه کار منصرف شده است که در صورت واگذاری زمین و اخذ قیمت تمام شده آن پس از مرحله تولید، جذابیت لازم برای سرمایه گذاری وجود خواهد داشت.

همتی اضافه کرد: ایجاد بستر تولید، اشتغال پایدار را به همراه خواهد داشت و از طرفی فقر و بحران های اجتماعی و امنیتی ناشی از آن را در مناطق را کاهش می دهد.
 
استاندار هرمزگان همچنین در این نشست تأکید کرد: تمام دستگاه هایی که در زمینه واگذار اراضی تصمیم‌گیر هستند، موظف هستند از دهه ۶۰  تمام مجوزهای واگذاری را بررسی کنند و اگر طبق مجوز، واحد به بهره برداری نرسیده است، باید مجوز را لغو کنند و زمین را برگردانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استاندار هرمزگان رفع موانع تولید سرمایه گذاری برای سرمایه منطقه ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلیپین سفیر چین را فراخواند

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری فرانسه با انتشار این خبر افزود: وزارت امور خارجه فیلیپین روز پنجشنبه مقام رسمی ارشد سفارت چین را به دنبال تعرض به شناورهای فیلیپینی در دریای جنوبی چین، فراخوانده است.

بنابراین گزارش وزارت امورخارجه فیلیپین در بیانیه‌ای دراین باره اعلام کرد: فیلیپین به تعرض، آزار و اذیت، مانع شدن، انجام مانورهای خطرناک، استفاده از تجهیزات آبپاش (با فشار قوی) و دیگر اقدامات تهاجمی شناورهای گارد ساحلی و کشتی های شبه نظامی چینی علیه شناور و کشتی های دولت فیلیپین، اعتراض دارد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد بیانیه اعتراضی و فراخواندن سفیر چین به وزارت امورخارجه فیلیپین در پی بروز درگیری سه شنبه گذشته بین شناورهای فیلیپین و چین به عمل آمده.

گفتنی است؛ کشتی‌های گارد ساحلی فیلیپین و چین در دریای جنوبی چین در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با یکدیگر درگیر شدند.

خبرگزاری نیکی آسیا دراین باره گزارش داد: فیلیپین طرف چینی را به انجام مانورهای خطرناک و مانع تراشی و نصب مجدد موانع در منطقه مورد مناقشه «اسکاربورو شل» متهم کرد، پکن در سال ۲۰۱۲ این منطقه را تصرف کرد.

جی تاریلا، سخنگوی گارد ساحلی فیلیپین (PCG) دراین باره گفت: دو فروند کشتی فیلیپینی در حال گشت دریایی صبح روز دوشنبه با چهار فروند کشتی گارد ساحلی چین (CCG) و ۶ فروند کشتی از شبه نظامیان دریایی آن در این منطقه مواجه شدند، دراین درگیری یکی از کشتی‌ها مورد هدف حملات آب پاش یکی از کشتی‌های گارد ساحلی چین در حدود ۱۲ مایل دریایی (۲۲ کیلومتری) از ساحل قرار گرفت، در حالی که کشتی دیگر گارد ساحلی فیلیپین در فاصله زمانی اندکی مورد هدف آب پاش دو کشتی گارد ساحلی چین قرار گرفت که منجر به آسیب دیدن شناورهای فیلیپینی شد.

پکن نیز در پاسخ به این ادعا، گفت: کشتی‌های فیلیپینی را از این منطقه، که یک زمین ماهیگیری سنتی است، «اخراج» کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تمام لوکوموتیو‌های مسافری و باری به دوربین مجهز می‌شود
  • تمام لکوموتیوهای مسافری و باری به دوربین مجهز می‌شود
  • تمام لکوموتیوها به دوربین مجهز می‌شوند
  • رئیس قوه قضائیه در هرمزگان: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • ◄ تمام لوکوموتیوها به دوربین مجهز می‌ شود
  • فیلیپین سفیر چین را فراخواند
  • تعطیلی بنادر مسافربری غرب هرمزگان
  • بنادر غرب هرمزگان به دلیل شرایط نامساعد جوی تعطیل شد