Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: با مذاکرات در تلفیق و تلاش‌های وافر کمیسیون از محل تبصره ۱۴ پیشنهاد ۹ هزار میلیارد تومان مابه‌التفاوت یارانه به بخش کشاورزی داده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید جواد ساداتی نژادی رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در اولویت نخست بایستی قطب‌های مهم کشاورزی کشور را دید تا بتوانیم مسائل و مشکلات آن را در حوزه نظارت و قانونگذاری مجلس احصاء کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به عزم کمیسیون کشاورزی و نگاه این دوره مجلس به کشاورزی تمام تلاشمان را در ایجاد فرصت برای کمک به توسعه کشاورزی می‌کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در سه ماه اول مجلس یازدهم احصاء خرید تضمینی گندم اتفاق افتاد که این نشان دهنده این است که مجلس نقش مهمی در حوزه اقتصاد کشاورزی دارد.

به گفته وی، شرق استان هرمزگان یکی از مهمترین قطب‌های کشاورزی در زمینه میوه‌های گرمسیری و آبزیان است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در منطقه رودان ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و اقدامات بسیار خوبی نیز انجام شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی ظرفیت بسیار بالاتری در تولید محصولات گلخانه‌ها وجود دارد و مطالبه بازار هدف برای این گونه محصولات نیز بسیار بالاست.

ساداتی نژادی در ادامه از تسهیلات به عنوان پاشنه آشیلی برای توسعه محصولات کشاورزی در این منطقه یادکرد و افزود: یک فراموشی و عقب ماندگی در حوزه سرمایه‌گذاری کشاورزی وجود دارد که بایستی جبران شود؛ با مذاکرات در تلفیق و تلاش‌های وافر کمیسیون از محل تبصره 14 پیشنهاد 9 هزار میلیارد تومان مابه‌التفاوت یارانه به بخش کشاورزی داده شده است.

به گفته وی، در سال 1400 می‌توان بالای 35 هزار میلیارد تومان از این محل به غیر از تسهیلات بانک کشاورزی تسهیلات ارزان قیمتی را به توسعه گلخانه و آبزی پروری اضافه کرده که بخشی از آن به استان هرمزگان تعلق می‌گیرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار امیدواری کرد بعد از بازدید از منطقه شرق استان هرمزگان جمع بندی نهایی در استانداری هرمزگان انجام شود تا در دو هفته آینده، اتفاقات خوبی نصیب کشاورزی این منطقه شود.

صاحبان قزوینی ماشین‌آلات کشاورزی تا پایان سال برای پلاک‌گذاری وقت دارندارزیابی خسارت سرمازدگی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان ؛ بیشترین خسارت نصیب دلگان شدضرب‌الاجل دادگستری به جهاد کشاورزی برای حل اختلاف 50 ساله با روستای شریف‌آباد ابهر

انتهای پیام/864/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی هزار میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد