Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت الاسلام و المسلمین موسی پولادی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه هرمزگان عصر امروز در نشست بصیرتی با جمعی از فرهنگیان استان هرمزگان با اشاره به اهمیت پرداختن به جهاد تبیین در جامعه اسلامی به منظوری جلوگیری از انحراف و تحریف، اظهار کرد: جهاد تبیین را از حضرت زینب (س) بیاموزیم چرا که اگر زینب وارد میدان تبیین نشده بود، همان انحرافات منجر به عاشورا را در تاریخ ادامه می‌دادند و چیزی از اسلام واقعی باقی نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضرورت توجه به دو اصل عمل به موقع و صراحت لهجه در گفتار در بیان حق در جهاد تبیین را نیز مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: اُف بر آن تفکری که به موقع از حق دفاع نکند و گرفتار مصلحت اندیشی شود و ولایت را تنها بگذارد.

 

حجت الاسلام و المسلمین پولادی با تصریح بر این حضرت زینب، دفاع از اندیشه عاشورایی را به بعد موکول نکرد، گفت: اقدام به موقع حضرت زینب و صراحت کلام او در رسواساختن عاملان و بانیان واقعه کربلا سبب ماندگاری فرهنگ عاشورایی و نهضت حسینی شد.

مطالبه گری نباید مخرج مشترک با دشمن پیدا کند

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان در بخش دیگری از اظهارات خود عنوان داشت: مطالبه گری حق کنید اما با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنید. مطالبه گری انقلابی دو اصل دارد، رعایت اولویت و اولویت را گم نکردن یکی از اصول آن است.

وی در ادامه بیان کرد: انتظار همه ما از دولت انقلابی باید پافشاری بر عدالت اسلامی باشد و این مطالبه باید به گفتمانی رایج بدل شود.

تداوم ارز یارانه‌ای سبب پیدا شدن آرد مردم در مزارع پرورش میگو و کشورهای همسایه شد

حجت الاسلام پولادی، نخبه پروری، بهره وری و فناوری را سه اصل عامل رشد کشورها برشمرد و خاطرنشان کرد: اصلاح نظام بانکداری، نظام یارانه‌ها و نظام مالیاتی یک ضرورت برای کشور است چرا که تداوم ارز یارانه‌ای به برخی از کالاها موجب می‌شد تا آرد دولتی بجای عرضه به مردم از مزارع پرورش میگو و کشورهای همسایه سر در آورد.

وی همچنین گفت: تا عمق ۳۰۰ کیلومتری پیرامون مرزهای ایران همگی از ایران ارتزاق می‌کردند و کالاهای یارانه‌ای ایرانی نظیر روغن و گندم تا کیلومترها پس از مرزهای خاکی کشورمان قاچاق می‌شد و کار دولت در اصلاح نرخ ارز ترجیحی، سبب کاسته شدن از قاچاق خواهد شد.

مراقب باشیم کلام ما سبب ناامیدی مردم نشود

مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه هرمزگان اضافه کرد: دشمن اولویت‌ها را جابجا می کند بنابر این باید مراقب باشیم که در هر سنگری که هستیم، حرف ما سبب نا امیدی مردم نشود و در فرآیند مطالبه‌گری نیز با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنیم و آب به آسیاب دشمن نریزیم.

وی با بیان این که وضعیت نظام یارانه‌ای برای دلالان وسوسه انگیز است و شما هر چه نظارت کنید نمی توانید دریچه‌های آن را ببندید، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل اصلی بروز مشکلات متعدد برای مردم در حوزه‌های مختلف مرتبط با حاکمیت آن است که ما مدیر تراز انقلاب پرورش نداده ایم و برخی ظاهرنماهای انقلابی در پست‌ها قرار گرفته‌اند و به مردم خیانت می‌کنند.

حجت الاسلام پولادی در پایان تأکید کرد: در میدان جهاد تبیین باید مرتبا حقایق را بگوییم و ذهن مردم را نسبت به آنچه دشمن به دنبال القای آن است، روشن کنیم.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام سجاد هرمزگان بندرعباس اصلاح ارز ترجیحی پرویز سالاری محمد کشاورز حجت الاسلام مطالبه گری جهاد تبیین مخرج مشترک یارانه ای حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درس اخلاق | چرا باید صابر باشیم؟

مرحوم آیت الله محمدعلی ناصری از اساتید اخلاق حوزه در یکی از دروس اخلاق خود به موضوع «صبر در روایات و کلام اساتید اخلاق همراه با بررسی مفاهیم، آثار، نتایج و اقسام آن» پرداختند که متن آن بدین شرح است:

مؤمنین نشانه هایی دارند که امیرالمؤمنین علیه‌السلام می‌فرماید: «صَبَروا اَیّاماً قَصیرة اَعْقَبَتْهُم راحَةٌ طَویلَةً، تِجارَةٌ مُرْبِحةٌ یَسِّرها لَهُم رَبُّهُم/ ایام کوتاهی در مشکلات و سختی‌ها صبر می کنند نتیجه این صبر راحتی بسیار طولانی است چند صباحی بر مشکلات صبر می کنند در عوض راحتی طولانی نصیبشان شود این تجارتی پرسود است».

در قرآن هفتاد و دو بار کلمه صبر و مشتقات آن آمده است.

بعضی از بزرگان اخلاق گفته‌اند: «الصبرُ ضدُ الجزع/ صبر ضد شکایت کردن است».

صبر کردن یعنی تحمل کردن، به این صورت که نباید شکایت و ناراحتی و بدبینی داشته باشد و حتی در زبان نباید شکایت از خدا کند یا چیزی بر خلاف رضای خدا بگوید. معنای دیگری که کرده‌اند این است که «هو اضطرابُها فیحبس لسانَه»، یعنی این که مضطرب نیست که بر خلاف رضای خدا حرف بزند.

المقدرُ کائن، پیشامد آمدنی است و نمی شود جلویش را بگیریم، پس تحمل کنیم و صابر باشیم. معنای دیگر این است که «مقاومةُ النفس عن الهوی»، یعنی تابع هوا و هوس خود نباشد که هر کاری خواست بکند.

بعضی از بزرگان اخلاق گفته اند که اگر در برابر مشکلات فقط زبان خود را کنترل کنی و در دل ناراضی باشی این مقام تائبین است، اگر زبان را کنترل کنی و راضی به رضای خدا باشی این مقام زاهدین است، اگر زبان را کنترل کنی و نه تنها قلباً راضی باشی بلکه خوشحال باشی که خدا این چنین برای تو رقم زد این درجه محبین است.

در این زمینه روایتی است که حضرت عیسی علی نبینا وآله علیه وعلیه السلام عرض کرد: پروردگارا آیا کسی در امت من هست که در مرتبه من باشد؟ ندا آمد بله پیرزنی در بیابان هست، حضرت رفت به سوی این پیرزن و دید در یک اتاق خرابه ای زندگی می کند که روی یک پلاس کهنه است و بدنش مریض و فرتوت و نابیناست و مشغول ذکر الحمدلله علی نعمائه و الشکر علی آلائه است. به معنی حمد و سپاس خدایی را سزاست که این همه نعمت به من داده است. حضرت عیسی علیه السلام فرمود: السلام علیک یا أمة الله، پیرزن گفت: وعلیک السلام یا روح الله، حضرت فرمود: چه کسی مرا به تو معرفی کرد؟ پیرزن گفت: همان کسی که مرا به تو معرفی کرد، حضرت فرمود: بر کدام نعمت این چنین شکر می کنی؟ پیرزن گفت: خدا به قدری به من نعمت

داده است که به احدی نداده است، حضرت فرمود کدام نعمت؟ گفت: بدنی به من داده است که بر بلا صابر است و زبانی داده که شکر او را دائماً می کنم و قلبی داده که همیشه متوجه خداست.

بعضی اگر کمی درآمد کمتری نسبت به گذشته داشته باشند بی تابی و گلایه و شکایت از خدا و روزگار می کنند، کمی هم صبر کن چون خدا کسی را بدون رزق و روزی نمی گذارد، این همه خدا مخلوق دارد و روزی همه را هم می دهد، حضرت صادق علیه‌السلام فرمودند: «مَن اُبْتُلیَ مِنَ اَلْمُؤْمِنینَ بِبَلاَءٍ فَصَبَرَ عَلَیْهِ کانَ لَهُ مِثْلُ أَجْرِ أَلْفِ شَهِیدٍ/ مومنینی که مبتلا به بلایی می شوند اگر صبر کنند خدا اجر هزار شهید برای او می نویسد».

صبر در روایات سه قسم است که خلاصه اش را بیان می کنم:

اول صبر بر مصائب: اگر در این جا صبر کند و لب به شکایت نگشاید در این صورت خداوند سیصد درجه در بهشت به او عنایت کند.

دوم صبر بر طاعت: مثلاً در ماه مبارک در هوای گرم روزه می گیرد و بر طاعت خدا علی رغم سختی‌‎ها صابر است در اسن صورت خداوند در بهشت به او ششصد درجه عنایت کند.

سوم صبر بر شهوت جنسی: مثل جوانی که چشم خود را از دیدن نا محرم حفظ کند، وقتی در خیابان صحنه‌ای شهوت انگیز وجود دارد سرش را پایین می اندازد در این صورت خدا هم حوری در بهشت به او تزویج خواهد کرد، غریزه جنسی خود را کنترل می کند و خداوند نهصد درجه در بهشت به او عنایت کند.

دیگر خبرها

  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • پلیس مفتخر به حمایت مردم فهیم و انقلابی است
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • درس اخلاق | چرا باید صابر باشیم؟